Δικηγορικό γραφείο

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική » Ενημέρωση » Δίκαιο & Τεχνολογία
Σάββατο, 15 Μαϊ 2021
Σφάλμα
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

Δίκαιο & Τεχνολογία

Εκσυγχρονισμός της ποινικής δικαιοσύνης

Σήμερα ανακοινώθηκε ένα τεράστιο βήμα προς τον εκσυγχρονισμό της ποινικής δικαιοσύνης!

"Νέα εφαρμογή ηλεκτρονικής ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΡΟΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ. Ένα ακόμα όνειρο χρόνων για τον δικηγόρο της μαχόμενης ποινικής δικηγορίας γίνεται πράξη."

Με αυτή την φράση καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών την νέα ηλεκτρονική υπηρεσία προς τους δικηγόρους.

Πράγματι ένα τεράστιο βήμα που θα μειώσει την γραφειοκρατία και θα εξοικονομήσει ετησίως δεκάδες χιλιάδες ώρες «υποχρεωτικής αποχής» από το λειτούργημα των δικηγόρων.

Με την νέα υπηρεσία που θα διατίθεται μέσω του portal της Ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων τίθεται σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή παρακολούθησης ροής μήνυσης σε πραγματικό χρόνο (real time) για τις υποθέσεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Αναλυτικές οδηγίες χρήσης εξέδωσε σε εγχειρίδιο του ο ΔΣΑ.

Υπόθεση Facebook

Προσωπικά Δεδομένα

Εμφάνιση συνόλου δεδομένων (dataset) στο διαδίκτυο

Κατηγορία

Δελτίο Τύπου

Περισσότερα...

Πορνογραφία Ανηλίκων Νομολογία

Ηλεκτρονικό έγκλημα

Η υπόθεση αφορά την κατοχή μέσω πληροφορικών συστημάτων υλικού παιδικής πορνογραφίας, που συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15° έτος της ηλικίας τους, κατ' εξακολούθηση και την διάθεση μέσω πληροφορικών συστημάτων υλικού παιδικής πορνογραφίας, που συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15° έτος της ηλικίας τους, κατ' εξακολούθηση.
Περισσότερα...

Προστασία της περιουσίας - Δήμευση περιουσίας καλόπιστου τρίτου

Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΥΠΟΥ αριθ. 4/21

Λουξεμβούργο, 14 Ιανουαρίου 2021

Απόφαση στην υπόθεση C-393/19

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 40

ITLawyers RSS Feed

Μείνετε ενημερωμένοι με τα RSS Feed της ITLawyers.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα και πληροφορίες απευθείας στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας News Reader (πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων) της επιλογής σας.

Δίκαιο & Τεχνολογία RSS
Πνευματικά Δικαιώματα RSS
Δελτία Τύπου RSS
Όλες οι κατηγορίες RSS
  • >
  • >
  • >

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

News image

Το γραφείο μας είναι ένα από τα πρώτα δικηγορικά γραφεία που ασχολήθηκαν με τα νομικά ζητήματα που ανακύπτουν από τη χρήση του διαδικτύου. Νομική κάλυψη ηλεκτρονικού καταστήματος, χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής,...

περισσότερα

Πνευματικά Δικαιώματα

News image

Η προστασία και η αξιοποίηση της πνευματικής ιδιοκτησίας είναι συχνά το πιο πολύτιμο, αλλά και ευάλωτο, περιουσιακό στοιχείο κάθε εταιρείας.   Έχοντας βρει τη χρυσή  τομή μεταξύ τεχνολογίας, δικαίου...

περισσότερα

Ηλεκτρονικό Έγκλημα

News image

Το να πρέπει να αντιμετωπίσει κανείς είτε την έρευνα, είτε τη δίωξη για οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη, λιγότερο ή περισσότερο σοβαρή, είναι συχνά μια οδυνηρή και τραυματική εμπειρία. Η ανάπτυξη...

περισσότερα